Wolfskamerweg 16
5262 SJ Vught


T: 073 656 23 79
(24 uur per dag)
Rien M.A.H. Bijnen
Henk H.M.A. Bijnen
Patricia Bijnen - van Rassel
José de Jong - van Rooij
Ingrid Meijs - van Wijk
Ingrid Meijs - van Wijk
Ingrid Meijs - van Wijk
Betrouwbaar, Betrokken, Beter
Vrijwel op elk onderdeel van de uitvaart zijn meerdere keuzes mogelijk. Hoewel de overledene vaak voor zijn of haar overlijden de persoonlijke voorkeur al heeft aangegeven, staat u vaak als nabestaande echter voor de keuze. Onze ervaring kan u bij deze keuzes helpen.

Wat kunt u nu al doen?
Codicil, wilsbeschikking, testament en contracten. Misschien neemt u zich voor uw lichaam of organen beschikbaar te stellen als orgaandonor of ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek. Deze keuze kunt u vastleggen in een codicil of wilsbeschikking. Zo kan ook worden omgegaan met een euthanasieverklaring. Ook met vragen van financiële of juridische aard helpen wij u graag, onder andere door verwijzing naar geschikte partners voor bijvoorbeeld het laten opstellen van een samenlevingsovereenkomst of testament.

Niet iedereen heeft een uitvaartverzekering waarmee de kosten van de uitvaart vooraf gedeeltelijk afgedekt kunnen worden. Wij ondersteunen u graag bij het zoeken naar de verzekering die het best bij u past. Geheel onafhankelijk en objectief.
1 2 3